Telefoonnummer

0597-785490
06-30572441

Informatie over Activiteitencentrum Winschoten

Ons professionele personeel kijkt samen met jou naar wat je individuele wensen zijn, wie je bent, wat je kunt en natuurlijk ook wat je nog wilt leren. Vervolgens maken we samen een plan.

Naast deze individuele begeleiding is er begeleiding in de groep. Met een groep mensen ben je bezig met allerlei activiteiten. Uiteraard krijg je alle ruimte om mee te denken in de keuze van activiteiten. En ook om aan je eigen doelen te werken. Een groep biedt gezelligheid en geeft je de kans (nieuwe) sociale contacten op te doen. En je talent verder te ontwikkelen.

Binnen Activiteitencentrum Winschoten wordt gewerkt met een vaste methodiek. In deze methodiek is veel ruimte voor jouw inbreng.

Creatieve ruimte dagbesteding Winschoten

Wat wij bieden

Ons aanbod is heel divers. We hebben dagelijks verschillende activiteiten. Je kunt zelf kiezen aan welke activiteit je meedoet. Je werkt in je eigen tempo en je bepaalt zelf wanneer je even pauze neemt. We werken met verschillende materialen en technieken. Je kunt bij ons tekenen en schilderen, werken met stof, zoals vilten, en werken met een naaimachine. Je kunt ook sieraden maken of andere producten van verschillende materialen. Er is een houtwerkplaats waar je kleine meubels kunt opknappen of zelf bijvoorbeeld een tuinbankje kunt maken. En er is werk te doen in onze kringloopwinkel en computerwerkplaats.

Naast onze dagelijkse activiteiten en projecten bieden we regelmatig wisselende workshops en cursussen aan. Denk hierbij aan muziekworkshops, schildercursussen, computerlessen, etc.

Foto SSB Erkend Leerbedrijf

Wil je meer informatie?

Kom dan langs in ons activiteiten-centrum. Je bent welkom aan de Transportbaan 1a in Winschoten. Maak je liever eerst een afspraak? Dan kun je ons bellen of mailen. We kunnen ook bij jou langskomen.

Vervoer

Misschien is ons activiteiten-centrum aan de Transportbaan voor jou lastig te bereiken. Dan maken we samen een plan om je te leren zelfstandig te reizen. We begeleiden je dan een paar keer in het openbaar vervoer. En als het echt nodig is, halen we je op en brengen we je ook weer thuis.